Site Rengi

19.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

Otomatik püskürtme ekipmanları

PÜSKÜRTME sistemleri endüstride bir çok alanda kullanılmaktadır. Kullanmış olduğumuz ilaçların kaplanmasında, kuruyemişlerin farklı soslarla buluşmasında, tekstil ürünlerinin antistatik özelliğe sahip olmasında, kek kalıplarının yağlanmasında, toz çökertme uygulamalarında, nemlendirme odalarında v.b.yüzlerce uygulamada püskürtme sistemlerini tercih edilmektedir. Maliyetler, kullanıcı tarafında talep edilen ürün kalitesindeki beklenti, küresel piyasalarla rekabet üretimde yaşanan gelişmeleri hızlandırmaktadır.

Gelişen teknoloji ile birlikte otomasyon sistemleri de sürekli gelişmekte, sürdürülebilir,kaliteli ve standart üretim yapmak için otomatik sistemler tercih edilmektedir. Özellikle makine sektörü bu gelişmelerden maksimum düzeyde faydalanmaktadır.

%100 yerli sermaye ile püskürtme ekipmanları üreten firmamız, endüstriden gelen farklı taleplere üretmiş olduğu çözümlerle sektöre ve ülke ekonomisine katkı sunmaktadır. Gelişen teknolojiler ile birlikte talep edilen ekipmanlar değişmektedir. Müşteri taleplerini üretim planlamasının merkezine koyan firmamız , son 2 yıldır uzaktan kontrol edilebilir sistemler üzerinde çalışmalar yürütmektedir.

Aşağıda detaylı bir şekilde görünen DERMİX JAGUAR model düşük basınç otomatik püskürtme tabancası, sıvı ayarı, püskürtme hava ayarı ve püskürtme genişlik ayarı manuel olarak ayarlanan bir üründür. Endüstri 4.0 ile robot ve cobotların üretimde yerini alması ile birlikte talep edilen bu ayarların uzaktan kontrol edilmesidir. Şuanda yapmış olduğumuz çalışmalarla bu sene içerisinde bitirmeyi hedeflediğimiz model bu özelliklere sahip olmakla birlikte, daha küçük yapıda, farklı sıvılarda kullanılabilir, hassas ayar yapılabilir olarak tasarlanmıştır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ