Site Rengi

29.03.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

Tamder Hakkında

Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği TAMDER, 2018 yılında, ağaç işleme makineleri sektörünü, donanım ve yan sanayini de dahil eden bir biçimde üretici, temsilci, ithalatçı, ihracatçı, tedarikçileriyle birlikte bir bütün olarak
kucaklayacak şekilde, sektörel işbirliği, yardımlaşma, temsil ve dayanışma amacıyla kuruldu.

Genel Merkezi İstanbul Ataşehir’de Brandium Rezidans’ta olan derneğin 2019 yılı için öncelikli amacı üye sayısını artırarak TAMDER’i yurtiçi ve yurtdışında önemli bir sektörel güç haline getirmek ve üyelerinin hedef pazarlarını geliştirmek idi. Bu hedefi gerçekleştirerek 40 kadar üyeye ulaşan TAMDER için 2020 yılı ise tam bir atılım yılı olacak. Vizyonu ve misyonu ile geleceğin çağdaş kuruluşları arasında yer almayı hedefleyen sektör firmalarını bir araya toplamakta olan TAMDER, bir güç odağı olarak, üçüncü kişi, kurum ve merciler nezdinde birlikte davranıp, güçlü bir sinerji yaratmaktadır.

Bu anlamda, başta yerli ve yabancı fuarlar, resmi kurumlar ve kuruluşlar nezdinde güçlenerek gerek bir bütün olarak derneğin kendisinin, gerekse de tek tek üye firmaların uluslararası standartlara ulaşması ile ilgili olarak, çıta olabildiğince yüksekte TAMDER hakkında tutuluyor.

Bu nedenle, TAMDER’e ilişkin tüm hazırlıklar -yurtiçinin yanı
sıra- derneğin bir elinin de yurtdışında olacağı planlanarak yapıldı. Kısa vadede oluşturulan sinerji ile birlikte, derneğin etkisi küresel makine pazarları ve uluslararası ahşap işleme platformları boyunca hissedilmeye başlandı bile. Vizyonu ve misyonu itibariyle, TAMDER bazı ayırt edici özelliklere sahiptir. Felsefesi, yapısı ve yönetim biçimi ile çifte tandartlardan çok uzak olan dernek, büyüklüğü ne olursa olsun üye firmalar arasında ayrım yapmaz ve eşit paylaşım ilkesiyle hareket ederek, ortak menfaatlerin ön plana alınmasını sağlanmaktadır.

Sektörünün LİGNA HANNOVER, AWFS LAS VEGAS, XYLEXPO, IWF ATLANTA, WOODEX MOSCOW, WOODTECH ALGERIA, DREMA gibi önemli uluslararası fuarlarına katılım yapan TAMDER, 11 – 14 Haziran 2020 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde, mobilya ve ağaç işleme makinelerinde Türkiye pazarının gelmiş olduğu teknolojik gelişme düzeyini tüm dünyaya göstermeyi hedefleyen 1.MOBİLYA ÜRETİMİNDE İNOVASYON ve AKILLI ÜRETİM SİSTEMLERİ ZİRVESİ’nde tüm sektörü buluşturacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ