Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

WoodMachTurkey

TAMDER, başta üye firmalar olmak üzere, mobilya ve ağaç işleme makinelerinde Türkiye pazarının gelmiş olduğu teknolojik gelişme düzeyini tüm dünyaya göstermek üzere, önemli bir etkinliğe, Türkiye’de bu konuda ilk defa bir inovasyon zirvesi ve sergisine imza atıyor.

WOODMACHTURKEY adı altında “TAMDER; 1. Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi” başlığı ile gerçekleşecek olan bu zirve, bir yandan üst düzey devlet kurumlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve teknolojik inovasyonlara ışık tutacak akademisyenleri bir araya getirecek, diğer yandan da başta TAMDER üyeleri olmak üzere Türkiye ve dünya pazarlarında faaliyet gösteren firmaların en yeni teknolojik atılımlarını, makine ve hatlarını sergileyeceği bir platform olacaktır.

11 – 14 Haziran 2020 tarihleri arasında Dünya Ticaret Merkezinin 1. ve 2. Hollerinde, brüt 20.000 m2’lik bir alanda, DEMOS Fuarcılık ve TAMDER işbirliği ile gerçekleştirilecek bu etkinliğe, yurt içinden ve yurtdışından (Özellikle Avrupa ve Balkanlar, Körfez ülkeleri) çok sayıda kalifiye ziyaretçi çekilmesi hedeflenmektedir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ