Site Rengi

29.03.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

AVB MAKİNE’den YONGA TALAŞ MAKİNALARI

Ülkemizde talaş makinesinin üretimine farklı bir boyut getiren AVB Makine’nin ürün portföyü içerisinde, yüksek verimlilik, düşük bakım ihtiyacına sahip olan yonga talaş makineleri de bulunmaktadır. Makinelerin çalışma prensibi tomruk kazanlarının hidrolik hareketine dayanmakta ve güç kaybını yüzde yüz engellemektedir.

Makineler özellikle çam talaşı üzerine çalışmak prensibi ile dizayn edilmiş olup, müşteri talepleri doğrultusunda tavuk talaşı, at talaşı, kemirgen hayvanlar için kullanılacak olan özel talaşları üretebilmekte, sektör talebi doğrultusunda istenilen her tür incelikte ürün alınabilmektedir.

Makineler ağır iş kullanımı ve tomruk atımlarına karşı tamamen çelik gövde yapısına sahiptir. Ekstra ağır gövde yapısı uzun dönemde vibrasyonla oluşabilecek olan arızaları engellemektedir. Makina çalışma sathında bulunan plate 3,0 cm yekpare çelikten üretilmiş tomruk atmalarına karşı güçlendirilmiştir. 

Tomruk haznesi hareketi makine kapasitesine göre çift veya tek kollu hidrolik sistemle hareket vermekte ve hazne içi ağırlık ne olursa olsun güç kaybı yaşanmamaktadır. Tamamen PLC ve oransal valf ile kontrol edilen hidrolik kollu sistemle hareketin sürekliliği sağlanmaktadır. Merdane hareketini sağlayan motorların her biri 11 KW dan başlayarak merdane yapısı ve ağırlık özelliklerine göre 37 KW ya kadar yükselebilmektedir ayrıca motorların direkt olarak merdanelere akuple edilmesi ile güç kaybı en aza indirilmiş alınan devir sayısı maksimum düzeylere çıkarılmıştır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ