Site Rengi

26.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

Gururla Türkiye’de üretilmiştir. Bizim tecrübemiz, sizin avantajınız…

Yenilikçi kimliğimizden aldığımız güç ve güven ile her zaman bir adım öteye götürmenin verdiği heyecanla sektörde kullanılan makinelerimiz de sürekli olarak inovasyon uygulayarak siz değerli müşterilerimize daha hızlı, daha yüksek teknolojileri sunmak için birlikte gelişiyor ve geliştiriyoruz.

Firmamız, 1999 yılında ağaç işleme makineleri sektörüne FORM MAKİNA Yusuf DİLEK ile başlayıp 2016 yılında, kurumsallaşma yolunda adım atarak İNEGÖL FORM MAKİNA olarak hizmet vermeye başlamıştır.

Firmamız makine üretiminde alanlarında uzman ve deneyimli personeliyle araştırma ve geliştirme projelerine teknolojik ekipmanlarla gelişmeye aralıksız olarak devam etmekte ve sizlerin hizmetine sunmaktadır.

Global rekabette ki yerimizi ve marka değerimizi daha da yükseltmek amacıyla , yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda ; Amerika, Almanya, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan gibi başlıca ülkelerde ki temsilcilerimiz ile yerinde ,hızlı ve profesyonel hizmet vermenin mutluluğunu

yaşıyoruz.

Firmamız 20 yılı aşkın tecrübe ile ağaç kesim makinaları üretmekte ve inovasyon konusunda örnek duruma gelmiş bulunmakta, makine üreticileri ve kullanıcıları tarafından dikkatle takip edilmektedir.

Ayrıca firmamız Türkiye genelinde tamamı kendi imalatımız olan Palet Çakım ve Makara Çakım makinalarını üreten ilk ve tek firma olmanın gururunu yaşamaktayız. Tek olmanın vermiş olduğu rehavete kapılmayıp , devamlı olarak inovasyon çalışmalarımızı yaparak sektörün ilgisini çekmekte ve makinelerimize değer katmaktayız.

Makinalarımızda yeni nesil robotik sistem ile üretim kapasitesini artırarak, makinadan elde edilen verimi üst seviyelere taşımış bulunmakta ve müşterilerimizi isteklerine hızlı ve akıllı çözümler sunmaktayız.

Hedefimiz global çapta; Avrupa standartlarında kaliteli ve güvenli makinalar üreterek, ilkeli satış ve servis anlayışıyla sadece yurtiçi değil, tüm dünyada hizmet vermek ve Türk Makina Sanayisini en iyi biçimde temsil etmektir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ