Site Rengi

17.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

BENGÜ Makine, Gelişen Teknolojiyle Birlikte Ar-Ge Çalışmalarına Hız Verip Her Yıl Daha da Gelişmiş Makineler Üretiyor

BENGÜ MAKİNE 2006 yılından beri dünyanın en gelişmiş teknolojileri ile şerit testere bileme, çapraz, kaynak, taşlama, profil bileme, planya bıçak bileme ve mini çoklu dilimleme makinaları üretmektedir.

İlk üretime çapraz makinasıyla başlamış olup akabinde şerit testere bileme makinaları ve diğer makinaların üretimini yapmıştır. Şerit testere bileme makinası üretimine 2007 yılında başlanmasıyla sektörde en iyi, en kaliteli makinayı yapabilmek adına 22 dişe kadar bileme yapan normal bileme, 45 dişe kadar bileme yapan büyük bileme, sulu bileme ve iş yeri alanını verimli kullanılması adına dik bilemeyi üretime geçirmiştir.

Ardından kaynak, taşlama, profil bileme, planya bıçak bileme üretime geçirilmiş olup son yıllarda sektörde ihtiyaç olması dolayısıyla mini çoklu dilimleme makinasının üretimine geçmiştir.Gelişen teknolojiyle birlikte, makinalarımızda her yıl ar-ge çalışmalarımız yapılmaktadır. Müşterilerimizin özel ölçüler istemesi halinde, bu doğrultuda makine üretimimizi de yapmaktayız. Her zaman müşterinin memnuniyeti ön planda tutmakta, bu vesileyle hem ekonomik hem de kaliteli makine üretmekten onur duymaktayız.       

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ