Site Rengi

Woodmach

AKKUŞLAR’dan Hidrolik Sistem Çoklu Dilme Makinesi

Prizma, çoklu dilimleme, kenar ve kapak kesme makineleri ile ağaç işleme makineleri sektörüne en modern teknolojiye sahip üretim ve hizmeti sağlayan AKKUŞLAR Makine olarak, 46 yıllık tecrübe ile 20’den fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmekteyiz.

Pandemi döneminde de faaliyetlerimize ara vermeyip, geliştirdiğimiz Ar-Ge faaliyetleri ile, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürmekteyiz. Bugüne kadar toplam kalite ve yönetimini en iyi şekilde yaşatarak sizleri ürünlerimizle buluşturmaya devam firmamız, ürün portföyünü de günden güne geliştirmekte ve zenginleştirmektedir.

Firmamızın yeni ürünlerinden Hidrolik Sistem Çoklu Dilme Makinesi ise, gelişkin teknoloji ile donatılmış olup, maksimum yüksekliği 16cm yüksekliğe kadar olan en az iki tarafı kapak alınarak temizlenmiş kalaslarınızı, hızlı ve düzgün bir şekilde istenilen ölçülere göre çoklu dilimlemenizi sağlar. Üç tarafı temizlenmiş malzemelerinizi ise istikamet gönyesine hareketli yan baskı topu otomatik olarak kesime verir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ