Site Rengi

27.03.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

FİMAKSAN = Teknoloji + Otomatizasyon + Dijitalizasyon

Üretimde zaman ve otomatizasyon hayati öneme sahiptir. Dünyanın dört bir yanındaki başarılı ve büyümek isteyen bir işletme günümüz gerekliliklerine uygun dijitalleşmeyle ile ilgili bilgi ve kullanımlara aşina olmalıdır. Pazar yarışında etkin olarak rekabet edebilmek ve müşteri sadakatini sağlayabilmek adına dijitalleşme bir zorunluluk olarak şirketlerin plan ve programına dahil edilmelidir. 

Firmamız, makinelerin üretiminde, hidrolik, elektronik ve konveyör sistem üretimlerini; teknoloji ve otomatizasyonu, bünyesindeki tecrübeli kadrosuyla birleştirerek yapmakta, sektöre yatırım yapan kereste/palet fabrikaları tarafından da aranan bir marka haline gelmiştir.

Tarihsel süreçte Şerit Testere (Tomruk Bıçkısı) ile başlayan ve Tomruk Kesme Arabası ile devam eden kereste üretimi; birçok ilave makine ve konveyör sistemleri içeren fabrikalar haline dönüşmüştür. FİMAKSAN, bir çok müşterisine entegre makine ve konveyör projesi üretmiş ve uygulamıştır.

FİMAKSAN ile birlikte yurtiçi ve yurtdışında küçük çapta kereste üretimi yapan birçok atölye, kereste fabrikalarına dönüştürmüştür. Şirketimiz firmalar için fiyat ve kalite kıyaslaması konusunda alternatif çözüm ortağı olmuştur. Halen birçok ülkede çalışan makinelerimiz, haklı gururumuzdur. Kapasite planlarımız, teknolojik makine ve entegre kesim hatlarımız ile gelecek vizyonumuz; ihracat odaklı olup bayrağımızı daha fazla ülkede temsil edecek olmaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ