Site Rengi

25.03.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

TAMDER ÜÇ YAŞINDA

10 Temmuz 2018’de, sektörde duyulan ihtiyaç ve firmalardan gelen talepler doğrultusunda kurulan sektörün en genç ve dinamik yapılanması olan Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği TAMDER, bugün üçüncü yılını doldurarak dördüncü yılına girdi.

Derneğimiz, vizyon ve misyon sahibi 9 kurucu üyenin ellerini taşın altına koyarak  belirledikleri kuruluş ilkeleri doğrultusunda, sektörün eksikliğini duyduğu demokratik, eşitlikçi ve paylaşımcı politikalar etrafında kilitlenmesiyle yola çıkmıştı. 

TAMDER, o günden bu yana yaşanan çeşitli krizlere, küresel pandemiye ve karşısına çıkartılan kimi engellere rağmen, kararlılığını sürdürerek gelişmiş ve günümüzde 40 kadar üyeye sahip güçlü bir sivil toplum örgütü olarak rüştünü herkese ispat etmiştir.

Üyelerimiz, sektörünün en dinamik, en aktif, en potansiyel sahibi firmalarından oluşmakta ve  hızla dünya standartlarını yakalayarak iç ve dış pazarlarda söz sahibi olmaktadırlar. Çağdaş, modern, teknolojik üretim alt yapıları ve araştırıcı, geliştirici, inovatif  yaklaşımlarının en önemli kanıtı ise, TAMDER üyelerinin sektörlerinde Türkiye’nin en ihracatçı firmaları arasında olmaları ve hali hazırda ürettikleri makinelerin dünyanın dört bir yanındaki 122 ülkesinde kullanılmalarıdır.

Küresel pandeminin ilk şokunu atıp, aşılanma ile birlikte giderek normale dönmenin heyecanını yaşamaya başladığımız bu günlerde ise, üçüncü yaş kutlamalarıyla birlikte derneğimizi taçlandıracak önemli bir etkinliğe imza atıyoruz. TAMDER olarak, sektörümüzde bir ilki gerçekleştirerek,sadece üyelerimizi değil tüm sektörü kucaklayacak WoodMach Turkey 2021 zirvesini gerçekleştiriyoruz. 

Toplu bir katılım gerçekleştirdiğimiz WOOD-İST 2021 Fuarı sırasında gerçekleşecek olan bu etkinlik, bir yandan en yeni teknolojik buluşlara yer vererek makine sektörünün gelmiş olduğu noktayı gözler önüne sererken, Cumhuriyetimizin 100. Yılına yönelik “2023 Sanayi ve Teknoloji Stratejisi” kapsamındaki Milli Teknoloji Hamlesi açısından da oldukça anlamlı olacak. 

Aynı zamanda TAMDER’in üçüncü yıldönümü ve ödüllerini de bir kokteyl ile kutlayacağımız bu önemli etkinliğe sektörümüzün tüm bileşenlerini bekler, herkese Türk makine sektörü ve derneğimiz adına teşekkür ederiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ