Site Rengi

Woodmach

NGS’den kişisel yazılımlarla desteklenen en son teknoloji

2017 yılında Türkiye’nin önemli sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’da kurulan şirketimiz günümüzün üretim teknikleri ve teknolojileri ile Ağaç İşleme Makinaları imalatını yaparak ağaç ve mobilya endüstrisine hizmet etmektedir.

Araştırma ve geliştirme alanına yaptığımız sürekli yatırımlar en karmaşık cihazların kullanımını kolaylaştırmak için kişisel yazılımlarla desteklenen en son teknolojiyi sunmamıza olanak sağlar. Çözüm odaklı çalışma arkadaşlarımız ile müşterilerimize hitap eden ve onların isteklerini karşılayan Ağaç İşleme Makinaları üretebilmektedir.

NGS 2137 CNC Router

NGS 2137 CNC işleme tezgâhı güçlü gövde mimarisi ile toz ve talaşa dayanıklı lineer sistemleri sayesinde zor çalışma şartlarına uyumlu, pratik kullanımı sayesinde hızlı çözümler üretmek için dizayn edildi.

İndüksiyonla sertleştirilmiş helis kramiyerin boşluksuz yapısı ve sertlerştirilmesi uzun yıllar aynı hassasiyetle çalışmasını sağlamaktadır.Kullanılan arabalar ahşap sektörü için özel üretilmiş ekstra toz keçeleriyle donatılmış, kullanılan raylar hassasiyeti, aşınmayı önleyici olması için karartılmıştır. Makine gövdesi ST37 Platina ve profilden imal edilmiş olup maksimum yüklerde mukavemet analizleri yapılmıştır. Birleştirmelerden sonra elektromanyetik sistemle gerilim gidermesi yapılmıştır.

NGS 2137 CNC işleme tezgâhı son teknoloji Endüstriyel Dokunmatik ekranı ve kolay kullanım firmamıza özel geliştirilmiş arayüz sistemi ile kullanıcılara esnek kullanım imkânı sunar.

NGS 2137 CNC işleme tezgâhı; işleme alanı 2100mm X 3700mm X 200mm olup ihtiyaca göre işleme alanları için çeşitli varyasyonlar yapılabilir.

NGS 4 Eksen CNC Ahşap Torna

NGS 4 Eksen CNC Ahşap Torna Makinesi , tüm torna işlerinin yanı sıra, desen, yazı yazma, fitil, iç boşaltma, markalama, montaj deliği, havuz açma, burgu desen ve daha birçok işlemi optimum hızlarda gerçekleştirebilmektedir. Ahşap için özel imal edilmiş torna ve freze bıçakları ile yüksek hızlarda, en kısa sürede parça işleme kabiliyetine sahiptir.

Otomatik takım değiştirmeli Spindle Motor sayesinde Otomatik Takım Değiştirme prosesi 5 ayrı takımı aynı işlem içerisinde hızlı geçişlerle kullanma imkânı sunar. Türkiye’de ilk ve tek tabak, bardak, kâse gibi iç boşaltmalı veya içi tamamen boş ürünler yapabilme imkânı sunan 4 eksen CNC torna tezgâhıdır.

NGS 4 eksen CNC torna tezgâhı son teknoloji Endüstriyel Dokunmatik ekranı ve kolay kullanım firmamıza özel geliştirilmiş arayüz sistemi ile kullanıcılara esnek kullanım imkânı sunar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ