Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

WOODMACH TURKEY “Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri” Zirvesi 01-04 Eylül’de WOOD-IST 2021 Fuarında

Nobel Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi İFM Salonlarında 01 – 04 Eylül tarihleri arasında WOOD-IST 2021 adı altında bir ahşap üretim teknolojileri fuarı düzenleniyor. TAMDER’in de 15 üye ve yaklaşık 4.000 m2 ile bir katılım gerçekleştireceği fuar ile eş zamanlı olarak “WOODMACH Turkey” zirvesi gerçekleştirilecek.

TAMDER tarafından, başta üye firmalar olmak üzere, mobilya ve ağaç işleme makinelerinde Türkiye pazarının gelmiş olduğu teknolojik gelişme düzeyini tüm dünyaya göstermek üzere, düzenlenecek bu zirvenin konusu“1. Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri” 

Zirve, bir yandan üst düzey devlet kurumlarının yöneticileri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve akademisyenlerini bir araya getirecek, diğer yandan da başta TAMDER üyeleri olmak üzere Türkiye ve dünya pazarlarında faaliyet gösteren firmaların en yeni teknolojik atılımlarını, makine ve hatlarını sergileyeceği bir platform olacaktır. Söz konusu etkinliğe yurt içinden ve yurtdışından gelecek protokol davetlilerinin yanı sıra çok sayıda profesyonel ziyaretçi çekilmesi hedeflenmektedir.

Firmalarımızın geldiği teknolojik düzeyin gözler önüne serileceği, “Türkiye pazarında bunlar da varmış” dedirtecek “fark yaratan”, “kimliği olan”, en son teknolojik ürünlerin sergileneceği ve sektörel bir şov halinde geçecek bu inovasyon etkinliğinin pandemi sonrası dünya pazarlarına da ışık tutması bekleniyor.

Etkinlik programının içerik ve katılımcıları ile bilgiler ve program akışı daha sonra duyurulacaktır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ