Site Rengi

19.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

MOBİLYADA BENZERSİZ TASARIMI YARATMAK İÇİN ROBART’TAN LAZER SİSTEMLERİ

LAZER VE AHŞABIN BİLEŞİMİ

Lazer ve ahşabın birleşimi, benzersiz ürünler yaratarak benzersiz bir tasarımla kesme, markalama ve gravür işlemlerine hayat verir.

TAMDER üyesi ROBART firmasının lazer makinelerinin çok yönlülüğü sayesinde, bugün iç tasarım, mobilya, denizcilik, silah endüstrisi, otomotiv ve promosyon ürünleri, oyuncaklar, hediyelik eşya, Noel süsleri, hediyelik eşyalar ve mimari modeller gibi farklı pazarların ihtiyaçlarını karşılamak mümkündür.

Lazer teknolojisi üretim sürelerini kısaltır, kişiselleştirme aralığını arttırır ve tasarımı zaman içinde doğru şekilde çoğaltır. Lazer farklı ahşap türlerinde çalışabilir: MDF ve HDF, Multiplex, kontrplak ve sunta, doğal ahşap, değerli ahşap, masif ahşap, mantar, kaplama gibi…

LAZER TEKNOLOJİSİ HASSASLIK VE HIZ KAZANDIRIR

Lazer teknolojisi genellikle gravür aletlerinin sabırlı ve becerikli kullanımına ihtiyaç duyan ahşap üzerine çok küçük detayların yüksek verimlilikle gravürünü ve bunları yapmak için çok uzun bir süre sağlar.

Lazer teknolojisi sayesinde, ahşap işlemi, kazınacak olan dekorasyonun ve yapılacak kesimin zorluğu ve karmaşıklığına bakılmaksızın çok daha hızlı ve daha kolaydır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ