Site Rengi

19.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

Dünyanın gerisinde kalmamak adına, sanayimizin dijital dönüşüme uyumlaştırılması için hazırlık yapıyoruz

Nesnelerin interneti (IoT) dünyada firmaları, ülkeleri ve tüketici alışkanlıklarını derinden etkileyecek yeni bir endüstriyel devrim olarak tanımlanıyor. IoT tabanlı tedarik zinciri içinde yer alma konusunda uyum çalışmaları yürüten firmalar ve ülkeler, gelecekte dünyanın gerisinde kalmamak adına stratejilerini belirliyor, yol haritalarını oluşturuyor.

Ülkemizde de bu kapsamda Sanayide Dijital Dönüşüm adı altında çalışmalar yürütülmekte, bu sürecin bir parçası olarak gelişmeler yakından takip edilmekte, ekonomimizin ve sanayimizin bu dönüşüme uyumlaştırılması için gerekli hazırlıklar yapılmaktadır.

Bu çerçevede, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, YASED’in de aralarında bulunduğu ilgili özel sektör temsilcilerinin katılımıyla kurulan Sanayide Dijital Dönüşüm Platformu altında gerçekleştirmekte olduğumuz çalışmalarımızın ilk çıktısı olan İmalat Sanayinin Dijital Dönüşümü Raporu ve Yol Haritası’nın sanayimizin tüm bileşenlerinin etkin ve hızlı dönüşümüne katkı sağlamasını ve yol gösterici nitelikte olmasını temenni ediyoruz.”

Ahmet Erdem
ULUSLARAARSI YATIRIMCILAR DERNEĞİ
(YASED) BAŞKANI

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ