Site Rengi

19.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

Kayalar Kimya olarak misyonumuz Ar-Ge’ye yatırım yapan bir firma olmaktır

FIRMAMIZIN kurulduğu 1976 yılından bu yana çalışanlarımız ve iş ortaklarımız olarak benimsediğimiz müşterilerimizi en büyük gücümüz olarak görüyoruz. Bu nedenle eğitim ve kişisel gelişimi şirket kültürümüzün bir parçası olarak benimsedik. Sürekli gelişiyor, öğreniyor ve öğretiyoruz.

Üretim faaliyetlerimizi ve markalarımızı kısaca özetlemek gerekirse kuruluşumuzdan çok kısa bir süre sonra geliştirdiğimiz GENÇ markası ile mobilya boya ve vernikleri üretmekte ve bu markamız ile dünya çapında tanınmaktayız. 1995 yılında, Türkiye’deki üretim sektöründeki hammadde ihtiyacını karşılamak amacıyla Kayalar Kimya Hammadde’yi kurduk. 2005 yılında Avrupa’nın en büyük firmalarından biri olan Alman Meffert AG ile yaptığımız ortaklık ile Düfa markasını Türkiye’ye getirerek inşaat boyaları sektörüne girdik. 2009 yılında ortaklığın tüm haklarını satın alarak Düfa markasının Türkiye ve 18 ülkede üretim ve satış haklarının sahibi olduk. Güney Kore’nin en büyük markalarından biri olan Noroo Paint ile yaptığımız stratejik ortaklık ile sanayi boyaları alanına yatırımlar yaptık ve 2012 yılında GençNoroo markası ile sanayi boyaları üretimine başladık. 2016 yılında dış mekan ahşap boya ve vernikleri alanında en yeni markamız Woodsol’ü sektöre kazandırdık.

Kayalar Kimya üretim kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük mobilya boya ve vernik üreticilerinden biridir. Üretimlerimizi ileri otomasyon sistemlerine sahip üretim tesislerimizde gerçekleştirirken sektördeki yenilikleri sürekli takip eden ve kendini yenileyen bir firmayız. Bir Türk firması olarak sektörünün dünya çapında en prestijli şirketlerini belirleyen Coatings World listesinde 2019 yılında 79. Sırada yer almak bizleri her zaman onurlandırıyor.

60 a yakın ülkeye gerçekleştirdiği ihracat performansı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından üst üste “İhracatın Yıldızı” ödülüne değer bulunan firmamız, 2016 Aralık ayından bu yana GENÇ markası ile Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı tarafından Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan TURQUALITY kapsamına yer alıyor.

Avrupa’nın sayılı üreticilerinden biri haline gelmemizin en önemli nedenlerinden biri de 1700 m2 alana kurulu olan Kayalar ARGE Merkezimiz. Başta TÜBİTAK olmak üzere, çok sayıda ulusal, uluslararası üniversite, araştırma enstitüsü ve bilimsel kuruluş ile ortak projelere imza atıyoruz.

BOYA ÜRETİCİSİ DEĞİL ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ.

Satış öncesi ve sonrası teknik desteğin sektörün temel gereksinimlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Kayalar Kimya olarak bizler çözüm ortağı olmayı hedef edinmiş bir firmayız; 2004 yılında mobilya boya ve vernikleri alanında Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan “Teknik Destek, Uygulama ve Simülasyon Merkezi”ni kurduk.

Merkez içerisinde mobilya fabrikalarının kullandığı birçok uygulama ekipmanının pilot ölçekli benzerlerinin yanı sıra son teknolojiye sahip ekipmanlar bulunuyor, bu sayede kullanıcılar boyama proseslerinin simülasyonunu yapabilmekte, uygulamalara yönelik doğru analiz ve hızlı sonuçlar elde etmekteler. Kullanıcılar, ürün ve uygulama yöntemi parametrelerini değiştirmeleri gerektiğinde kendileri için en uygun sistemi uygulama ve deneyimleme fırsatına sahip oluyorlar.

Teknik Destek, Uygulama ve Simülasyon Merkezimizde kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özel eğitimler veriyoruz, son teknoloji ve uygulamaları tanıtıyoruz. Yeni hatlara yatırım yapacak kullanıcılara; ürünlerine ve taleplerine göre özel hat tasarımlarında destek veriyoruz.

Eğitim ve simülasyon çalışmaları firmamızda tamamlandıktan sonra kullanıcılar aynı sonuçları alabilecekleri şekilde üretim hatlarında optimizasyon yapabiliyorlar.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ