Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

HANGARLAABS : TEKNİK SERVİSTE İNOVASYON

Ağaç İşleme Makinleri Üretiminde Arttırılmış Gerçeklik Teknolojisi

VSight Remote Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisiyle geliştirilen VSight Remote, makine üretimi yapan firmaların satış sonrasında müşterilerine sağladığı bakım, onarım ve teknik servis hizmetlerinin uzaktan yapılabilmesini sağlayan bir yazılım platformudur.

Gelişen dünya teknolojisi ile bakım ve arıza operasyonlarının uzaktan yapılması artık mümkün ve kolay hale gelmiştir. Bunların en başında ise arıza ve duraklama sürelerinin kritik öneme sahip olduğu ağaç işleme makineleri gelmektedir.

Birçok makine üreticisi kendi servis ağına Artırılmış Gerçeklik destekli bu teknolojiyi entegre ederek müşterilerin hizmetine sunmaktadırlar. Aynı zamanda Makine kullanıcıları da uzaktan servis hizmetini üretici firmalardan talep etmeye başlamıştır.

Üretici Firma bir arıza veya bakım durumundaki müşterisine mobil telefon, tablet veya akıllı gözlük vasıtasıyla VSight Remote sayesinde uzaktan bağlanarak ortak çalışmaya başlar;

 “Uzman, teknik bilgisi olmayan müşterisinin ne gördüğünü görerek ve ne duyduğunu duyarak müşteriyi yönlendirir. Kullanılan telefon, tablet veya akıllı gözlük kamera görüntüsü üzerinde çizimler ve işaretlemeler yaparak müşterinin doğru müdahaleyi yapmasına yardımcı olur.”

VSight Remote’un sahip olduğu anlık çeviri ve her dilde sesli komut özelliği sayesinde uzman ve kullanıcının ayrı dilleri kullanıyor olsalar dahi dil bilgisine gerek olmadan tüm bu işlemler rahatlıkla gerçekleştirebilmelerine olanak tanır.

Uzman bu sayede kendi makinelerine uzaktan bakım hizmetini kolaylıkla verebilir ve müşterisinin memnuniyetini her zaman yüksekte tutar.

Üretici firma ise bu hizmet sayesinde uzmanın seyahat masraflarını kısarak gideri düşürür aynı zamanda vakitten tasarruf eder ayrıca bir uzman ile birçok yere çok daha kısa sürede hizmet verebilir.      Servisine entegre ettiği yenilikçi teknoloji sayesine de rakipleri karşısında her zaman bir adım öndedir.

Ağaç işleme sektöründeki çözüm ortaklarımızdan ve geri beslemeler ile platformumuzun  gelişmesine katkı sağlayan Karabudak Makine, teknik servis kapsamında bu güne dek yüzlerce uzaktan bakım ve destek hizmetini VSight Remote üzerinden gerçekleştirmiştir.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ