Site Rengi

24.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

Woodmach Turkey Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Sanal Sergisi Çok Yakında Açılıyor!

sanal-sergi-açılıyor

Woodmach Turkey Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Sanal Sergisi Çok Yakında Açılıyor!

Ağaç İşleme Makineleri sektöründe Türk üreticileri Dünya’da ki Mobilya üreticileri ile buluşturacak DEV Organizasyonumuzu çok yakında Başlıyor!

Özellikle Covid-19 Pandemisinde Dünya geneli yaşanan kısıtlamalar neticesinde sektörümüzde birçok fuar ve organizasyon iptal edildi, birçoğu ise çok ileri tarihlere ertelendiklerini duyurdular.

Woodmach Turkey Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi de bu şartlar nedeniyle planlandığı gibi 9 – 14 Nisan tarihlerinde ziyaretçileri ile buluşamamıştı.

Biz de kalıcı bir çözüm olması adına; sektörümüzde bir ilk olacak ve kalıcı olarak sunduğumuz 365 gün sanal sergi platformumuzu hayata geçiriyoruz.

Türkiye’deki makine üreticilerinin Tüm Dünya’ya kapılarını açacağı 365 gün 24 saat ziyaret edilebilir formdaki bu sanal sergi; Sektörde bir ilk olmakla birlikte bu alanda birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Ziyaretçilerin toplantılara 2 veya 3 kişi halinde katılabileceği, online toplantı sırasında fabrikadaki makine operatörünün makineyi çalıştırarak canlı demonstrasyon yapabileceği bir yöntem ile Artırılmış gerçekliğe sahip sunum teknolojileri ziyaretçilerimizin yalnızca bir tık uzağında olacak!

Woodmach Turkey Organizasyonları Tüm Ağaç İşleme Makinecileri Derneği (TAMDER) Sponsorluğunda gerçeklemektedir.

Hem katılımcılarının hem de ziyaretçilerinin birçok konuda tasarruf etme imkânı bulacağı; taşıma/lojistik, ulaşım ve pazarlama maliyetlerinden kurtaran, ziyaretçilerimizin de konaklama ve zamandan tasarruf ederek faydalanacağı bu sanal sergiye ulaşmak çok kolay!

Detaylı bilgi ve katılım için;
 www.woodmachturkey.com
info@woodmachturkey.com

+90 0850 304 82 52

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ