Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

DİJİTAL DÖNÜŞÜM

Günlük hayatımızda dahi önemli yer tutan dijitalleşme ticari yaşam için ekstra önem taşıyor. Bu kapsamda dijital dönüşüm; şirket, marka ve kurumların dijital çağı önemseyerek faaliyetlerine mobil, sosyal medya, dijital araçlar ve yeni teknolojileri dâhil etmesi; teknolojiyi aktif kullanması şeklinde tanımlanmaktadır.

Bilgi teknolojilerinin yoğun kullanımı ile iş süreçlerinin ve bilgilerin hızla, para ve zaman tasarrufu sağlayarak dijital (elektronik) ortama taşınması ile gerçekleşen dijital dönüşüm, dijitalleşen dünyanın hızını ve kolaylığını iş hayatına taşımaktadır.

Giderek geliştirilen robotlar, yapay zekâlar, 3D yazıcılar vb. pek çok sistem sayesinde üretim ve ticaretin tüm aşamalarında, hemen her şey dijital ortama taşındığı için, bu sayede bir yandan kağıt, baskı, posta ve arşivleme maliyetleri ortadan kalkar, gereksiz iş yükü azalır, verimlilik artar ve zamandan kazanılmakta, diğer yandan da dijital dünyadaki anlık ve otomatik veri kaydı ile de hata oranı azalmakta, veriler kaybolmamaktadır.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ