Site Rengi

26.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

TAŞTANLAR HAVALANDIRMA

ADRES
Sefa Mah. Atatürk Cad. No:375 Sancaktepe/İstanbul
FAKS
0216 311 58 55
WEBSİTE
wwww.tastanlarhavalandirma.com
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Havalandırma Sistemleri konusunda siz değerli müşterilerimize 2003 yılından bu yana RECEP TAŞTAN liderliğinde hizmet veren firmamız arzu ettiğiniz veya ihtiyaç duyduğunuz tüm havalandırma sistemlerini kurmadan evvel ücretsiz keşif yaparak hangi tür havalandırma sistemine ihyiyaç duyduğunuz konusunda gerekli tesbiti yaparak uygun fiyat politikasıyla sizlere yardımcı olmaktayız. Havalandırma Firmaları içerisinde en uygun fiyat ve kaliteli malzeme kullandığımız aşikardır. Havalandırma fiyatları hususunda esnek ödeme planı sunmaktayız…

Yeniliklere açık, ileriyi görebilen, ülkemizde kendimizi başarı ile temsil edebilen, geniş bir tabanın beklentilerini karşılayabilecek üretim hedefini ilke edinen, sürekli büyümeyi hedef alan, ülkemiz ekonomisine katma değer ve istihdam sağlamayı amaç edinen, kısacası daha çağdaş bir Türkiye hedefi ile yola çıkan bu amaca da her geçen gün biraz daha yaklaşan bir firma olmayı hedefledik.

Türk insanının çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşabilmesinin en önemli yollarından birinin yaşamakta olduğu çevrenin modern, çağdaş, temiz ve doğaya saygılı olması gerektiği düşüncesindeyiz.

Henüz resim eklenmemiş.

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ