Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES
Osmaniye Mahallesi Mikail Sokak No:4, 16400 İnegöl / BURSA /Türkiye
FAKS
0 224 714 84 57
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

MISIRLI GROUP, 15 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle, sektöründe sürekli olarak kendini geliştirerek ve ilklere imza atarak üretimini yaptığı fırça zımpara makineleri, karton kesme ve çizgi makineleri, konveyör ve transfer sistemleriyle müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Türkiye ve Dünya  çapında modern ve yenilikçi  çözümler getiren lider ve başarılı bir firmadır.

Ayrıca müşterilerinden gelen talep doğrultusunda standart ve özel zımpara sistemleri, karton çizgi ve kesme sistemleri, transfer sistemleri  sunabilmektedir.

Türkiye’de sektörünün lideri olan Mısırlı Group , ahşap zımpara makineleri, karton çizgi ve kesme makineleri , transfer sistemleri üretimi alanında; uzman çalışanlarıyla ve  son teknojiyle donatılmış geniş üretim parkuru bulunan tesisleriyle küresel bir üreticidir. Mısırlı Group bugün  birçok ülkeye ihracat yapıyor ve üretilen makinelerin büyük bir kısmı Amerika, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinde alıcılarıyla buluşmaktadır..

MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MISIRLI TASARIM MAKİNA MÜH. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ