Site Rengi

26.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES
Akdeniz Sanayi Sitesi 5018 Sok No:51 Kepez /Antalya
FAKS
+90 242 221 44 15
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Ahşap işleme makinalarında sektörün önde gelen firmasında uzun yıllar çalışarak edindiğimizi birikim ve tecrübeyi yapmış olduğumuz yeni planlama ile ” Mert Makina” çatısı altında siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Faaliyet alanlarımız ;

Yerli ve ithal makinaların satışı, satış sonrası servis ve yedek parçalarını bünyemizde bulunan profesyonel teknik servisimizle 7/24 saat hizmetinizdeyiz. Ayrıca bu makinalarda kullanılan kesici takımların satışı ve bileme hizmetini de vermekteyiz.ikinci el ve yeni makina taleplerimizde, makinasını satmak isteyen müşteriler, yeni makina satan üretici firmalar ve siz arasıda kurduğumuz köprü sayesinde doğru ürünü doğru fiyata almamıza ve satmamıza yardımcı olacak danışmanlık hizmetini vermekteyiz. Bu amacı ile güler yüzlü ekibi ile profesyonel bakış açısı ile kuruluşundan bugüne kadar farkını ortaya koyan firmamız kalite çizsinden ödün vermeyerek yoluna devam etmektedir.

Bitmeyen gelişme arzumuzla sektöründe yön gösterici olmayı hedeflemektedir. Mert makina olarak kullanmış olduğumuz ” Doğru Yerdesiniz ” sloganı anlamına uygun olarak çalışmalarımıza devam etmekteyiz…

MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. MERT AHŞAP İŞLEME MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ