Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES
Küsget C Blok 20 Nolu Cadde No: 64 Gaziantep
FAKS
+90 342 235 52 54
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Değerli Müşterilerimiz ;

KÜÇÜKOĞLU ORMAN ÜRÜNLERİ 1997 yılında başladığı kereste ticaretine 2004 yılında bünyesine ağaç işleme makinalarınıda katmıştır.

Makina alanında sektördeki ilerleme ve buna orantılı olarak hizmet kalitesinde yetersizlik olduğunu gördük bu boşluğun doldurulması ayrıca mobilya dekorasyon makinaları ve teknik servis hizmetlerinde alternatif oluşturulması ve çeşitlilik getirilmesi gerektiğine inandık sizlerden almış olduğumuz kuvvet ile sürekli beklenenden daha fazla hizmet sunmak amacıyla bu amaca yönelik olarak çalışmalarımızı arttırarak sektördeki yerimizi en üste taşımaya gayret ediyoruz.

Bu düşünce ile hareket ederek KÜÇÜKOĞLU MAKİNA olarak sıfır ve ikinci el makinaları ithalat & ihracat yedek parça ve teknik servis hizmetleri konusunda sektörün dünyaca ünlü firmaların mümessilliğini yapmayı ve ithalatını yaptığı markalara yerlerini eklemeyi sürdürmekteyiz.

KÜÇÜKOĞLU MAKİNA olarak hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlar  ile ilerlememizde en büyük desteğimiz olan çok değerli müşterilerimize sonsuz teşekkür eder;  samimi, dürüst ve müşteri odaklı çalışmalarımızın sizlerin sayesinde artarak devam edeciğini taahhüt ederiz.

Saygılarımızla 

KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. KÜÇÜKOĞLU AHŞAP İŞLEME MAKİNALARI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Henüz video eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ