Site Rengi

20.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

KESKİN TESTERE SANAYİ

ADRES
Halkalı Caddesi, Sefaköy İş Merkezi, No: 209/153 34630 Küçükçekmece - ISTANBUL
FAKS
+90 212 540 20 84
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Keskin Testere 20 yılı aşan yaşamı boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar.

Kurulduğu günden itibaren testere konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip olan şirketimizin üretim gruplarını; başta elmas uçlu dairevi testereler olmak üzere ahşap doğrama bıçakları, Pvc doğrama bıçakları, alüminyum kertme bıçakları, kompozit panel testereleri, kanal freze bıçakları kapsamaktadır.

Firmanın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Bu sayede de üretiminin büyük bir bölümünü yurtdışına gönderme başarısına ulaşmıştır. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı himzette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan Keskin Testere, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğiniziden ötürü teşekkür ederek sizlere bugun ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ KESKİN TESTERE SANAYİ

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ