Site Rengi

23.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

KAYALAR KİMYA

ADRES
Kimya Sanayicileri Organize Sanayi Bölgesi Tem yanyol, F1 Blok PK:34956 Tepeören / Tuzla / İstanbul
FAKS
+90 216 593 18 50
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Kayalar Kimya’nın büyüme stratejisi, yenilikçi ürün ve hizmetler geliştirmeye odaklı, hızlı ve esnek aksiyon geliştirme becerisine sahip, ufku dünya pazarlarına açık bir misyon üzerine kuruludur.

Üretim hayatına 1976 yılında başlayan Kayalar Kimya, Türkiye ve İspanya’da toplam 59 bin m2 alana kurulu son teknolojiyle donatılmış, en ileri otomasyon sistemine sahip üretim tesislerinde stabil ve güvenilir bir üretim ortamı sağlamaktadır. 60 bin tonluk üretim kapasitesi ile Avrupa’nın en büyük mobilya boya ve vernik üreticilerinden biri olan Kayalar Kimya, sektörünün dünya çapında en prestijli şirketlerini belirleyen Coatings World listesine 2013 yılında 76. sıradan girmiştir.

Kayalar Kimya, Türkiye’deki % 23’lük pazar payı, 500 farklı ürün ve 3000 farklı çeşit üretim kapasitesinin yanı sıra 4000’i aşkın ulusal ve uluslararası müşterisi ile global anlamda kabul görmüş en iyi uygulamalar ve inisiyatiflerle rekabet gücünü arttırmaktadır. 60 ülkeye gerçekleştirdiği ihracat performansı ile Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından “İhracatın Yıldızı” ödülüne değer bulunmuştur.

KAYALAR KİMYA KAYALAR KİMYA

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ