Site Rengi

28.03.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES
İs􀆟klal Mahallesi Çark Sanayi Başak Sokak No: 37 Adapazarı- SAKARYA / TÜRKİYE İstiklal Mah. Çark Sanayi Başak Sokak No:37 Serdivan 54055 Sakarya / Türkiye
FAKS
+90 264 272 60 40
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Şirketimizin temelleri 1970 yılında Hacı İsmail Fidancı tarafından atılmış ve Fidancı Kardeşler adıyla Sakarya’da kurulmuştur. Firma küçük bir atölye olarak başladığı ticari yolculuğuna; oğulları Ali, Münir ve Mehmet Fidancı’nın 1990 lı yıllarda sürece dâhil olmaları üzerine büyüyüp gelişerek orta ölçekli bir sanayi kuruluşu haline dönüşmüştür.

Marka

Üretimde zaman ve otomatizasyon hayati öneme sahiptir. Hidrolik, elektronik ve konveyör sistem çözümlerini; bünyesindeki tecrübeli kadrosuyla birleştiren FİMAKSAN; sektöre yatırım yapan kereste/palet fabrikaları tarafından merak edilen ve aranan marka olmuştur.

Proje & Uygulama

Tarihsel süreçte Şerit Testere(Tomruk Bıçkısı) ile başlayan ve Tomruk Kesme Arabası ile devam eden kereste üretimi; birçok ilave makine ve konveyör sistemleri içeren fabrikalar haline dönüşmüştür. FİMAKSAN, bir çok müşterisine entegre makine ve konveyör projesi üretmiş ve uygulamıştır. Anadolu’da küçük çapta kereste üretimi yapan birçok atölye, FİMAKSAN ile birlikte kereste fabrikalarına dönüştürmüştür.

Kalite

FİMAKSAN üretimde toplam kalite ve zamanı esas alır. Tomrukların yüklü tonajları ve ağır iş koşullarında yıllarca sorunsuz çalışan kaliteli ve dayanıklı makinelerimiz şirket olarak en büyük güvencemiz/referansımızdır.

İhracat

2007 yılında kurumsal kimlik alan şirketimiz 2010 yılından itibaren ihracata başlamıştır. Şirketimiz yabancı firmalar için ülkemizde fiyat ve kalite kıyaslaması konusunda alternatif çözüm ortağı olmuştur. Halen birçok ülkede çalışan makinelerimiz, haklı gururumuzdur.

Garanti

Makinelerimiz FİMAKSAN güvencesi altında; elektronik ve hidrolik parçalar için 1 yıl; mekanik parçalar için 2 yıl garantilidir.

Teknik Destek

Tecrübeli ekibimiz ile yurtiçi ve yurtdışındaki müşteri siparişlerinin yerinde montajı şirketimiz tarafından ücretsiz olarak yapılır ve makinelerimiz çalışır durumda müşteriye teslim edilir. Satış sonrası servis, yedek parça ve teknik desteğimiz ile her an müşterimizin yanınızdayız.

Sektörümüzde iç pazar payımız her geçen gün genişlemeye devam ediyor. Kapasite planlarımız gelecek vizyonumuzda ihracat odaklı olup bayrağımızı daha fazla ülkede temsil edecek olmaktan dolayı mutluyuz.

FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. FİMAKSAN AĞAÇ MAKİNALARI İML. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ