Site Rengi

23.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN

ADRES
Esenşehir Mahallesi, Öz Filiz Sk. No:19/A, 34776 Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Ağaç işleme makineleri sektöründe 10 yıla yakın tecrübemizle 2016 yılından bugüne kadar gerek laminasyon sektöründe gerekse profil kasa pervaz sarma sektöründe bir çok yeniliği ülkemize daha ilk yıllarımızda kazandırmanın gururu içerisindeyiz.

İki kol olarak devam ettirdiğimiz ticari hayatımız da bir bölümümüz profil, kasa, pervaz sarma makineleri ile Panel Laminasyon makinelerinin yedek parçalarının temini,diğer bölümümüzde ise makine, modül, ekipman imalatı olarak devam etmekteyiz. Makine servis ve bakımlarının da bünyemizde yapıldığını ve sorunlu veya kullanışlılık kazandırmak için makine üzerlerine uygun tasarımlarla maliyeti düşük çözümler sunmaktayız.

Özellikle ağaç işleme makineleri yan (destek) kollarında çözümlerimizle sektörün ihtiyaç duyduğu kullanışlı makine ve ekipmanları çözüm ortaklarımıza uygun modellerle kendilerine sunmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda 2017 yılında üretmiş olduğumuz MDF kalınlaştırma ve aynı makinede dilenirse Pervaz yapıştırma makinemizde sektörde farklı bir çözüm sunmuştur. İstendiğinde Poliüretan, istendiğinde EVA Boncuk tutkalla üretim yapma imkanı veren bu makinemiz sektörde ilk olmaz özelliğini de barındırmaktadır.

Bu ilklerden bir tanesi de 2019 yılında yapmış olduğumuz High Gloss Presli Flat Laminasyon hattında Tutkal merdanesi ve Reverse merdanesi diye adlandırdığımız merdane yükseklik ayarlarında servo motor kullanılan ilk hat olma özelliğini de yine bünyemizde bulundurmaktayız. Bunun yanı sıra temizle modu ve merdane değişim modu olarak adlandırdığımız makinelerin hat içerisinden çıkarak hızlı temizlik ve hızlı merdane değişimi imkanı vermesi de Türkiye de ilk kez tarafımızdan gerçekleştirilmiştir. Bu ve bundan hariç bir çok ar-ge sürecimizde bu hattımızda yapılmış olup üretimine devam etmektedir.

Ar-ge ve kalite süreçleri ışığında başladığımız imalat ve çözüm sürecimiz uzun yıllar hız kesmeden devam edecektir.

DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN DK MAKİNA (SESAMTECH) – Tufan DURGUN

Henüz video eklenmemiş.

Henüz harita eklenmemiş.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ