Site Rengi

25.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES
Aydınlı Mahallesi Beyoğlu Sanayi Sitesi D1 Blok No:21-22-23 Tuzla / İstanbul
FAKS
+90 216 393 00 40 Email
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

DERSAN, 1980 yılında püskürtme ekipmanları üretimi ile sektörde yerini almış, bugün sektörün öncü markalarından Titan ve Wagner markalarının Türkiye Distribütörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca kendisine ait olan Dermix markası ile yeni makinaların ithalatına başlamıştır. Bünyesindeki makina çeşitliliğini her geçen gün arttıran firmamız, çelik, inşaat, mobilya, makina, endüstri sektörlerinde airless boya makinaları, yol çizgi makinaları, texture makinaları, son kat boya makinaları, otomatik ve manuel boya tabancaları, özel püskürtme nozulları ile üretimin her noktasında yanınızda olmak amacındadır.

Kendi bünyesinde otomatik püskürtme tabancaları ve nozullar üreten firmamız, teknik servis anlamında karşılaşılan tüm arızaları bu teknik donanım ve deneyim içerisinde en hızlı biçimde çözüme ulaştırmaktadır. Her geçen gün artan personel sayısı, Türkiye genelinde bulunan 26 satış noktası ile siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak amacındayız. Çözüm ortağınız olma hedefi ile birlikte, siz değerli müşterilerimizi farkı yaşamaya davet ediyoruz.

DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. DERSAN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ