Site Rengi

27.03.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ.

ADRES
Tayakadın Mah. Yassıören Cad. No:71/D, Arnavutköy/İstanbul
FAKS
+90 212 667 25 90
WEBSİTE
www.akkuslarmakina.com.tr
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Firmamız 1972 yılında imalat ve ticaret hayatına başlamış , 1990 yılına kadar tekstil makinelerinin , yedek parça imalatında bulunmuştur. Firmamız 1990 yılından sonra ise ağaç işleme makinelerinin imalatına başlamış ve bugün de yenilikleri ve kaliteli değişmez prensip olarak kendine ilke edinmiş ve bu doğrultu da imalatına devam etmektedir.

Firmamız 2007 yılında yeni bir yapılanma ve değişim süreci içerisine girmiş , 2008 yılı itibari ile yeni şirket ünvanı ve logosuyla da bu değişime en önemli özelliği katmıştır.Firmamız bundan sonra iş hayatında da toplam kalite ve yönetimini en iyi şekilde yaşatarak imalatına devam edecektir.

MİSYONUMUZ

Ağaç işleme makinelerinin imalatında varolan markamızı en iyi şekilde korumak ve sürekli kaliteli imalatın yanı sıra (C.R.M) müşteri memnuniyeti ilkesi ile kendi endüstri dalımızda günümüzün ilerleyen teknoloji ile makina imalatına devam etmedir.Esas olan firmamız kalite , güven , istikrar değişmez ilkelerini korumaktır.

VİZYONUMUZ

Dünya piyasaları sürekli değişim içerisindedir.Globalleşen bu piyasalar ve içerisinde yeni ürün ve buluşlar ile sadece makine imalatı sektöründe yer almayarak pazarlama bünyemiz ile iç ve dış piyasalarda farklı kollarda çalışmalar ve ticaret dalları ile hem kendi bünyemiz hem ülke gelirimize katkıda bulunarak dış ticaret ülkelerinde de yeni bünyeler oluşturarak iş hayatına devam etmektedir.

AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ. AKKUŞLAR MAKİNA VE DIŞ TİC. SAN. VE LTD. ŞTİ.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ