Site Rengi

26.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ.

ADRES
Nişantepe Mah. Fabrikalar Sk. No:1 Çekmeköy/ İSTANBUL / TÜRKİYE
FAKS
+90 216 365 41 58
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Ahşap boyama, zımparalama, kurutma işlemlerinde yenilikçi ve teknolojik çözümler.

Kuruluşundan günümüze sürekli olarak kendini geliştirerek, üretimini yaptığı ahşap boyama, zımparalama ve kurutma makineleri ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefleyen Karabudak Makine, Türkiye ve Dünya çapında kendi alanında ilklere imza atmayı başarmış bir firmadır.
 
Yenilikçi ve esnek mühendislik yapısı sayesinde gelen talepler doğrultusunda müşterilerine standart ve özel boyama çözümleri sunabilmektedir. Alanında uzman kadrosu ve ileri teknoloji ürünü makine yatırımları ile üretimin her aşamasında kalite ve inovasyonu önceleyen Karabudak Makine müşterilerine anahtar teslim boyahane tesisleri ve üretim otomasyonu gibi mühendislik hizmetleri de sunmaktadır. Firma hissedarları ve çalışanlarının oluşturdukları etkili ve uzman kadro Karabudak Makine’nin güvenilir bir çözüm ortağı olarak bilinmesini sağlamaktadır.

Tarihçe

Karabudak Makine 2010 yılında başlattığı üretim yolculuğuna bugün modern tesislerinde, son teknoloji makine parkı ve tecrübeli kadrosu ile devam etmektedir. Teknolojisi ve yenilikçi yaklaşımı ile hızla büyüyerek Türkiye’de Pazar lideri olan Karabudak Makine, 2014 yılında başlattığı ihracat hamlesi ile bugün üretiminin %70’ini ihraç etmektedir.

Misyonumuz

Çalışanlarımız, ortaklarımız, müşterilerimiz, ürün ve hizmet tedarikçilerimizle; takım felsefesiyle profesyonelce çalışarak, güvenli, huzurlu, şeffaf, demokratik, karlı bir ortam yaratmak ve sürekliliğini sağlamak, kaynaklarımızı etkin kullanarak, çevreye duyarlı, en az maliyet ile en çok pazarlanabilir, rekabetçi, yenilikçi, geliştirilebilir yüksek kaliteli makineler üreterek ülke ekonomisine katkıda bulunan bir marka olmak misyonumuzdur.

Vizyonumuz

Temel kalite politikalarımız çerçevesinde oluşturduğumuz yönetim ve üretim stratejilerimiz ışığında, ürettiğimiz ürünlerimizle ileri ve saygın bir kuruluş olarak sektöründe; lider kuruluşlar arasında yer almak, kalitede referans olmak, son teknolojinin takipçisi olmak, modern çizgisiyle tasarım ve üretimde öncü olmak, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda lider ve müşteri tercihi olmak Karabudak Makine KA.MA olarak vizyonumuzdur.

Memnuniyet Politikamız

Karabudak Makine KA.MA olarak; Müşterilerimizin taleplerini müşteri memnuniyetini sağlayarak karşılamayı, müşterilerimizin olumlu veya olumsuz tüm geri bildirimlerine en kısa sürede cevap vermeyi temel ilkemiz olarak benimsemek, tüm çalışma sistematiğimizi müşteri ihtiyaçlarına odaklı hale getirmek, yasal ve mevzuata dayalı şartları, mali ve işletmemize ait şartları, müşterinin, personelin ve diğer tarafların girdilerini göz önünde bulundurmak Müşteri Memnuniyeti Politikamızdır.

İş Sağlığı ve Güvenliği Politikamız

Sağlık ve Güvenliğin esas alındığı bir çalışma ortamı oluşturmak için riskleri önceden belirleyip analiz ederek kaza oranlarını düşürmek, Sağlık güvenliği için kaynakları verimli kullanmak ve personelin eğitimini sağlamak, Yasal mevzuat Şartlarına uyarak sistemimizde sürekli iyileştirmeyi sağlamak, İş sağlığı ve güvenliği eğitimlerini sıklılıkla personelimiz ile yerine getimek, Üretim aşamasında tüm güvenlik önlemlerini eksiksiz almak ve bunun için ciddi takip yapmak ve sorumluluk sahibi olmak İş Sağlığı ve Güvenliği Politikamızdır.

Çevre Politikamız

Sağlık ve Güvenliğin esas alındığı bir çalışma ortamı oluşturmak için riskleri analiz ederek çevre sağlığına önem vermek, Sağlık güvenliği için kaynakları verimli kullanmak ve personelin eğitimini sağlamak, Yasal mevzuat Şartlarına uyarak sistemimizde sürekli iyileştirmeyi sağlamak, Yeşil Çevre, Yeşil Dünya politikası ile atıkların yasalara uygun ve çevreci şekilde imhası ve kaynakların israfını önleyici tedbirler alınması Çevre Politikamızdır. 

Kalite Politikamız

Üretimini yapmış olduğumuz makineler ve vermiş olduğumuz hizmet ile müşteri memnuniyetini oluşturmak ve sürekliliğini sağlamak. Müşteri ihtiyaçlarına göre uygun sistemin tespit edilip bunun için tüm kaynaklarımızı seferber etmek. Üretimimizin ve hizmetimizin kalitesinin sürekliliği sağlamak ve sistem geliştirme için eğitim ve bilgi kaynaklarımızı kullanmak.Yeni çağa uygun inovatif çalışmalar yaparak sürekli kendini yenileyen ve AR-GE çalışmalarını sürdüren bir sisteme sahip olmak. Kalite Yönetim Sistemi şartlarına uymak ve bu şartlar kapsamında kurulan sistemimizi sürekli iyileştirmek Kalite Politikamızdır.

Değerlerimiz

Karabudak Makine çalışanlarını, birey olarak tek tek önemseyen, iş ahlakı genel prensiplerinden ödün vermeyen, başarıları ile ödüllendiren, çalışanları ile ilişkisini karşılıklı iyi niyet ve güven esasına dayandıran bir şirkettir. Karabudak Makine çalışanlarının potansiyellerini ortaya çıkaracak gelişim etkinlikleri için, gerekli iş ortamını sağlamak yükümlülüğünü üstlenen bilinçte bir şirkettir. Çalışanlarımızın duygusal ve zihinsel motivasyonları açısından bir aile şirketi duyarlılığında; her bir çalışanın iş gücünün şirketimiz ve ülkemiz ekonomisine katacağı değer bakımından; bir dünya şirketi kararlılığında profesyonel bir kuruluşuz.

Hedeflerimiz

Nitelikli insan gücü seçmek, geliştirmek ve kalıcı çalışan yapısı ile sektörün lider kuruluşu olmak. İnsan kaynaklarına yaptığı bilinçli yatırımların sonuçlarını öncelikle çalışanları, sonrasında ilerleyen kuruluşların insan kaynakları bölümleri ile paylaşmak. Yönetim anlayışı ile örnek ve özenilir bir kuruluş olmak. Sadece değişimi değil, gelişimi esas alan çağdaş bilinci tüm çalışanları ile birlikte oluşturmak ve sürekliliğini sağlamak, Asla değerlerinden vazgeçmeyen bir yönetim anlayışı ile şirket hedeflerini, ülkemiz hedefleri ile bütünleştirmek. Önce İnsan değer anlayışı ve yönetim biçimi ile belirlediği hedeflere ulaşmadaki karalılığının birleşimi, herkesin çalışanı olmaktan gurur duyacağı örnek bir dünya şirketi olmak tek hedefimizdir. 

KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ. KARABUDAK MÜH. MAK. İMLT. SAN. LTD. ŞTİ.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ