Site Rengi

19.04.2024 - Mobilya Üretiminde İnovasyon ve Akıllı Üretim Sistemleri Zirvesi
Woodmach

ART MAKİNA KESİCİ TAKIMLAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ADRES
Bilmo Mobilyacılar Küçük Sanayi Sitesi Tem Yanyol Melodi Sk. No:9 34953 Aydınlı, Tuzla, İSTANBUL
FAKS
+90 216 593 24 76
WEBSİTE
www.artmakina.com
FİRMA HAKKINDA
FOTO GALERİ
VİDEO
KONUM
YORUMLAR

Ahşap işleme sektöründe 17. yılını doldurmuş olan firmamız; 2013 senesinde kompozit işleme makinalarının satışına da başlayarak ürün grubunu daha da genişletmiştir. Deneyimli satış mühendisleri ve kalifiye teknik servis ekibi ile büyüyen Türkiye pazarına hizmet vermekten gurur duyuyoruz.

Endüstriyel makina satışımızın yanı sıra; ahşap işleme makinaları için profesyönel kesici takımların satışını da gerçekleştiriyoruz. Her geçen gün büyüyen bayi ağımız ile tüm Türkiye’de kaliteli kesici takımın vazgeçilmez markasını oluşturuyoruz.

Ahşap işleme makinalarında; 3 ve 5 eksenli CNC ahşap işleme makinaları, panel ebatlama, kenar bantlama, çoklu delik, planya & kalınlık, şerit testereler, kalibre & zımpara, kombinasyon makinaları,çizicili yatar ebatlama, sandalye imalatı için delik & zıvana makinaları vb. geniş bir ürün yelpazesine sahibiz.

2013 yılında satışına başladığımız Zund ile; kompozit, karbon, prepreg, cam yünü, teknik tekstiller, tüm teksil ürünler, vinil, kevlar, kumaş, petek dolgu ( honeycomb ), contalar, halı, köpük, alüminyum, pleksiglas vb. gibi ürünlerin kesim işlemlerinde hizmet sunuyoruz.

ART MAKİNA KESİCİ TAKIMLAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ. ART MAKİNA KESİCİ TAKIMLAR SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

FİRMA HAKKINDA BİR YORUM YAZIN
FİRMAYI SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ